Zelfbouw met begeleiding

Op basis van wat we afgesproken hebben, voert u zelf delen van het werk uit onder onze controle.

Begeleide zelfbouwpakketten

Dit is de ideale manier om uw budget onder controle te houden. Beveiliging is immers maatwerk. U heeft individuele eisen en een standaard pakket bestaat niet.

De formule

Wij bespreken tijdens de vrijblijvende offerte uw individuele wensen en komen tot een volledige studie. Tijdens dit gesprek beslist u of u ons alles van A tot Z laat uitvoeren of u in stappen wenst te werken.

In deze begeleide zelfbouwpakketten zijn er 2 mogelijkheden:

1. Nieuwbouw

In dit geval laten wij het slijp- en kapwerk, trekken van de buizen, en inwerken aan u over.

Hoe verloopt dit?

  • Wij maken een afspraak in de ruwbouw.
  • Uzelf (en eventuele hulp) bent ter plaatse
  • Alle punten worden gezamenlijk op de muur afgetekend
  • U weet waar U moet slijpen, hoe het moet worden afgewerkt en waar alles moet komen
  • U voert deze werken uit en wij controleren uw werk

OPGEPAST : wij zijn heel streng want dit onderdeel is de fundering van uw installatie. Goede afspraken maken goede vrienden.

Onze offerte bevat een nauwkeurige omschrijving van de materialen met hun scherpste prijs. Aangezien wij materiaalprijzen niet voor onbepaalde tijd kunnen garanderen en wij u in deze formule de vrije keuze laten wanneer wordt afgewerkt, worden prijsstijgingen (enkel op het materiaal) met u besproken en aangepast.

Bij ons bepaalt u het tempo van afwerking zonder tijdsdruk. Wij kopen uw materialen nooit op voorhand en dus ook nooit verouderde materialen. Wij werken met het principe van boter bij de vis en niet met voorschotten.

2. Bestaande woning

Het leggen van kabels is soms makkelijker dan u verwacht. Indien mogelijk laten wij het leggen van de kabels aan u over. Ook hier weet u in detail wat wij van u verwachten. Aansluitend hangt u eveneens de achterkanten van de verschillende toestellen aan de muur.

Het aansluiten en opleveren gebeurt door onze zorgen. U mag steeds helpen of meekijken.